Как започна всичко


RoomDesign е иновативна за България и Европа платформа за интериорно проектиране създадена, от основателите на студио за интериорен дизайн Fine Design. Опитът, създадените контакти и натрупаното ноу-хау през годините, ги провокира да развиват бранша, чрез създаването на иновативни услуги. RoomDesign съчетава в себе си удобството на онлайн комуникацията и професионализъм покриващ най-високите стандарти за качество.

Нашата цел


Услугата за интериорен дизайн на RoomDesign е изключително достъпна. Тя предоставя възможността да се сдобиете с интериорен проект само в рамките на 3 седмици и да изберете и закупите качествени продукти, които да бъдат част от дизайна на дома.

Екип


RoomDesign разполага с утвърден екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на интериорният дизайн и проектирането. Нашите дизайнери са висококвалифицирани експерти, които постоянно развиват знанията си, за да отговорят на най-взискателните запитвания. По този начин Вие гарантирано ще получите, не просто отговор на вашето търсене, а комплексна услуга и специално отношение.

Сега е Ваш ред


Това сме ние. Ами Вие? Какво имате на ум? Независимо дали плановете Ви са напълно завършени или сега започвате, споделете идеите си с нас. Обещаваме, че ще бъдете истински изненадани, радостни или дори и двете, когато видите какво можем да направим за Вас.

Готови сме, когато сте и Вие

Искате да говорим за индивидуален дизайн по поръчка на страхотни цени? Свържете се с някой от страхотните ни дизайнери още сега.

или

прати ни имейл на info@roomdesign.bg и ще ти отговорим за нула време.

Имате още въпроси?

Често Задавани Въпроси