Нашият дизайн процес в 4 лесни стъпки

Кратка "среща"

Споделяне на идеи

Представи си стаята

Пазарувай, пести и се усмихвай

1. Кратка "среща"


Процесът стартира с попълването на специално подготвен въпросник (през бутон "ПОРЪЧАЙ ДИЗАЙН"). Чрез него целим да извлечем максимално точна информация за помещението/та, които искате да проектираме, както и да разберем Вашите нужди и желания. Попълването отнема няколко минути.

След края на анкетата ще получите имейл с всичко необходимо, включително стандартен договор и приложение към него. В срок от 24 часа, наш представител ще се свърже с Вас по телефона за изясняване на подробностите относно услугата. След като вече всичко е уточнено, ще пристъпим към заплащане на услугата за проектиране.

2. Споделяне на идеи


Следва 30 минутен разговор с Вашият личен интериорен дизайнер, с който ще обсъдите насоките, които сте дали при попълване на въпросникa за проектиране. Той ще Ви зададе и допълнителни въпроси, които ще го ориетират още по-добре в подробности свързани с Вашия проект. Споделете всичко, което е важно за Вас и ние ще го осъществим!

3. Представи си стаята


След телефонния разговор и насоките от анкетата, ще изготвим три варианта на функционални разпределения представени в изглед отгоре, чрез 2D чертеж. Ако имате нужда от внасянето на промени можете да разчитате на Вашия личен дизайнер за това. След като одобрите вариант на функционално разпределение ще изготвим 3D визуализации на всяко помещение с възможност за 1 цветова корекция (например: промяна на латекса на стената/на подовата настилка/цвета на кухнята или на всички).

4. Пазарувай, пести и се усмихвай


Нашият екип разполага с необходимите контакти и познания, посредством които ще оферира всички заложени в проекта елементи от интериора. От подовата настилка, през мебелните решения, до осветителните тела - нашият професионален екип ще избере и ценообразува всеки елемент. Дългогодишната експертиза, която имаме ни позволява да направим съпоставка и да изберем най-изгодния за Вас продукт, с което ще Ви спестим време, усилия и пари.

Нашите цени (са изключителни)
Перфектно за цялостна трансформация на дом или стая

15*
€ / кв. м.

  • Ваш личен интериорен дизайнер
  • 30 минутен начален телефонен разговор с дизайнера Ви
  • 3 варианта на функционално разпределение
  • 3D визуализации
  • 3 седмици време за проектиране
  • Оферти за реализация / БЕЗПЛАТНО персонална услуга за пазаруване

* с изключение на цената за дизайн на баня, която е фиксирана и е в размер на 120€; всички цени са без ДДС

ПОРЪЧАЙ ДИЗАЙН

Все още имате въпроси?


Обадете ни се още днес и ние ще Ви помогнем:
0887 318 648 0897 932 227

Имате още въпроси?

Често Задавани Въпроси