Нашият дизайн

Вижте реални снимки от наш реализиран проект

Как постигаме този резултат?

Нашият дизайн процес в 4 лесни стъпки

Кратка "среща"

Споделяне на идеи

Представи си стаята

Пазарувай, пести и се усмихвай

1. Кратка "среща"


Процесът стартира с попълването на специално подготвен въпросник (през бутон "ПОРЪЧАЙ ДИЗАЙН"). Чрез него целим да извлечем максимално точна информация за помещението/та, които искате да проектираме, както и да разберем Вашите нужди и желания. Попълването отнема няколко минути.

След края на анкетата ще получите имейл с всичко необходимо, включително стандартен договор и приложение към него. В срок от 24 часа, наш представител ще се свърже с Вас по телефона за изясняване на подробностите относно услугата. След като вече всичко е уточнено, ще пристъпим към заплащане на услугата за проектиране.

2. Споделяне на идеи


Следва 30 минутен разговор с Вашият личен интериорен дизайнер, с който ще обсъдите насоките, които сте дали при попълване на въпросникa за проектиране. Той ще Ви зададе и допълнителни въпроси, които ще го ориетират още по-добре в подробности свързани с Вашия проект. Споделете всичко, което е важно за Вас и ние ще го осъществим!

3. Представи си стаята


След телефонния разговор и насоките от анкетата, ще изготвим три варианта на функционални разпределения представени в изглед отгоре. Ако имате нужда от внасянето на промени можете да разчитате на Вашия личен дизайнер за това. След като одобрите един вариант на функционално разпределение, изготвяме идейна визуализация, която представлява колаж с всички най-важни изгледи на помещението.

4. Пазарувай, пести и се усмихвай


Нашият екип разполага с необходимите контакти и познания, посредством които ще оферира всички заложени в проекта елементи от интериора. От подовата настилка, през мебелните решения, до осветителните тела - нашият професионален екип ще избере и ценообразува всеки елемент. Дългогодишната експертиза, която имаме ни позволява да направим съпоставка и да изберем най-изгодния за Вас продукт, с което Ви пестим време, усилия и пари.

Нашите цени (са изключителни)
Перфектно за цялостна трансформация на дом или стая

295* лв.

  • Ваш личен интериорен дизайнер
  • 30 минутен начален телефонен разговор с дизайнера Ви
  • 3 варианта на функционално разпределение
  • План на облика на помещението, включително табло с визуализация в няколко изгледа.
  • Селекция от предложения за продукти (Посочете всички желани продукти и ние ще Ви предложим варианти за тях)
  • Съвети за аранжиране и стил
  • 2 седмици комуникация + време за дизайн
  • ДОПЪЛНИТЕЛНО 2 седмици поддръжка след дизайна
  • БЕЗПЛАТНО персонална услуга за пазаруване

* Обявената цена е без ДДС и важи за всички видове помещения освен помещения с двойно предназначение и бани. Цената за помещения с двойно предназначение и бани е 350 лв. без ДДС!

ПОРЪЧАЙ ДИЗАЙН

Все още имате въпроси?


Обадете ни се още днес и ние ще Ви помогнем:
0887 318 648 0897 932 227

Имате още въпроси?

Често Задавани Въпроси