Накратко, roomdesign е е всепризната онлайн платформа за интериорен дизайн. Професионални, приятелски и изключително полезни, вярваме, че страхотния дизайн трябва да се ползва от всички, навсякъде. Така че, на една достъпна цена, ние ви предоставяме услуга за интериорен дизайн, за да създадете пространство, съобразено с вашия стил и предпочитания. Това е лесно, удобно и изцяло онлайн.
Ние поддържаме нещата възможно най-прости само в четири стъпки...

Стъпка 1
Кратка среща: След като попълните нашият въпросник (през бутон "ПОРЪЧАЙ ДИЗАЙН"), съобразен с помещенията, които искате да проектираме, ние ще се свържем с Вас по телефона, за да поговорим за Вашето помещение и да се опознаем малко по-добре. Ще отговорим на възникнали въпроси относно услугата и след като вече всичко е ясно, ще пристъпим към заплащане на услугата за проектиране!

Стъпка 2
Споделете Вашите идеи: В 30 минутен разговор с Ваш личен интериорен дизайнер ще обсъдите насоките, които сте дали при попълване на Вашия въпросник за проектиране. Дизайнерът ще Ви зададе и допълнителни въпроси, които ще го ориентират още по-добре в подробности, свързани с Вашия проект.

Стъпка 3
Представи си стаята само за 3 седмици: На база на разговора с Вашия дизайнер и насоките, които сте подали във въпросника ще изготвим три варианта на функционални разпределения, представени в изглед отгоре, чрез 2D чертеж. Ако нещо не е както трябва, след проведен разговор с Вас ще направим комбинация, за да стигнем до финалния вариант на функционално разпределение. На базата на одобрения вариант на функционално разпределени ще изготвим идейна визуализация на всяко помещение.

Стъпка 4
Пазарувай, пести и се усмихвай: След като вече знаете как искате да изглежда вашата стая е време да остойностим всичко. Нашият надежден екип от професионалисти ще предоставят най-добрите и изгодни оферти за реализация на дизайна.
Откакто започнахме през 2013 г. помогнахме на много хора да се възползват максимално от дома си.
Разполагаме с най-добрите таланти за интериорен дизайн. Освен, че са брилянтни в това, което правят, всеки наш дизайнери е посветен на това, че ви помага да постигнете вашето мечтано пространство. Ние сме просто на ръка разстояние, за да помогнем по най-добрия начин.
5 причини да ни изберете:
1. Ние сме достъпни


2. Услугата е изключително удобна


3. Ние сме приятелски настроени и професионалисти.


4. Изцяло Онлайн.


5. Оферти за реализация на дизайна.

Нашата цел е да създадем възможно най-добрия дизайн за вашето пространство на кратко време и оптимален бюджет. Колкото повече информация можете да ни предоставите, толкова по-добре. В нашия подробен въпросник е всичко, което ние търсим от вас, за да създадем дизайн отговарящ на потребностите ви. Качете архитектурен план или изчертайте на ръка прост план, който след това лесно се качва. Ако имате идеи за вашето помещение в Pinterest или Houzz Ideabooks, можете да споделите и връзките тук. Не се притеснявайте, ако нещо липсва, вашият дизайнер е готов да ви предостави цялата помощ и подкрепа, от която се нуждаете - и те имат истински умения да задават всички правилни въпроси.
Наистина правим това. От кафенета до стоматологични кабинети и офис пространства, ние помагаме на все повече и повече фирми да постигат достъпни решения за интериорен дизайн. Чувствайте се свободни да се свържете с нас на телефон 0897 932 227 или 0887 318 648 и можем да разговаряме за Вашето пространство.
Краткият отговор? Страхотни! Ние сме толкова горди с нашия дизайнерски екип. Всеки от тях е избран не само заради квалификацията, таланта и опита в интериорния дизайн, но и заради тяхната индивидуалност. Те са едни от най-хубавите хора, които някога сме срещали и мислим, че ще ги заобичате и Вие. Истинска страст към дизайна, домашното оформление и интериора, те приемат всеки проект сякаш е собственият им дом.
Да, можете. Трябва само да знаете, че препоръчваните от нас продукти са предимно от доставчици в България, така че може да има допълнителни такси за доставка.
Макар че работим онлайн, за да ограничим разходите, осъзнаваме, че някои клиенти предпочитат да видят дизайнера лице в лице. За тези хора предлагаме домашни посещения или среща в нашия офис, като цените започват от 350 лв. без ДДС. За да научите повече, моля, свържете се с нас на телефон 0897 932 227 за оферта, базирана на Вашия адрес. Дизайнерите обикновено прекарват до час и половина с Вас. Те също ще измерват, правят снимки и ще преминат през всякакви допълнителни подробности, за които искате да говорите.
Само в рамките на три седмици, посредством уникален модел за България и Европа онлайн процес на проектиране ще получите пълно преобразяване на стаята, апартамента или къщата. С вашия личен дизайнер ще минете през:
1. Определяне на функционалното разпределение на всяко помещение, представено посредством 2D чертеж (изглед отгоре)


2. Идейни визуализаци - След определяне на фукционалното разпределение преминаваме към идейно визуализиране на помещенията


3. Оферти за реалиализация на дизайна. Наш квалифициран екип ще предостави оферти за реализация на заложените елементи в интериора и то на цена, която ще ви очарова :)
След като завършите първоначалната работа и онлайн срещата с дизайнера имаме 3 седмици за дизайн. Обикновено сме готови с всичко в рамките на между 15 и 18 работни дни.
Да, абсолютно. Можем да Ви посъветваме за опциите за подови настилки, както и за боядисване и тапети като част от дизайна, за да сте сигурни, че всичко работи безпроблемно спрямо вида, който търсите.
Ние познаваме нашите дизайнери отлично. В зависимост от отговорите във въпросника ние ще разпределим най-подходящия интериорен дизайнер, за да можем да постигнем най-доброто съответствие според  Вашите индивидуални нужди, стил, предпочитания и начин на живот.
Уведомете ни, ако имате предпочитание за интериорен дизайнер или сте ни използвали преди това и бихме искали да работите отново със същия дизайнер. Ще се опитаме да го направим! Моля, напишете името на дизайнера, който предпочитате в бележките на края на въпросника.
Винаги се стремим да работим в рамките на бюджета, който ни давате, и изходните елементи съответно. Повярвайте ни, обичаме предизвикателство и сме експерти в проследяването на желания от вас декор на желана цена. Като правило, вашият бюджет трябва да покрива всичко, което ще бъде в стаята ви - като мебели, осветление, обработка на прозорци, подови настилки - но изключете разходите на изпълнителя, ако получавате помощ. Например, ако планирате боядисване на стаята, вашият бюджет трябва да включва цената на боята, но не декоратор.